reede, 22. november 2013

Road trip

täna oli selline päev, mille sarnaste pärast ma aussi tulin. ehk siis seiklust täis. kuna meil kolmel on plaan kambapeale endale auto osta ja sellega brisbane'st edasi liikuda, siis hetkel tegeleme autootsinguga. meie host  ryan teab autodest väga palju ning oli nõus meid auto ostmisel aitama. valisime siis netist suure portsjoni meile sobivad autosid välja, ryan praakis enamus välja ning alles jäi täpselt 5 autot, mida oleks mõtekas osta. müüjatele helistades selgus, et enamus on müüdud või muu viga autol küljes. üks tundus aga ok, seda tahtsime minna vaatama. millega aga minna? ryani autoga. seal oli üks AGA. autos on ainult 2 kohta, sest taga istmeid pole. mis seal ikka, mina istmest ei hoolinud, ryan ütles et "kuudis" võib ka sõita. selles niiöelda kuudis polnud aga istmeid ega selletõttu ka turvavöösid. suva, hüppasime avega kuuti, kükitasin mingi rattakoopa ääre peale labida kõrvale ja sõit võis alata. kestis see mööda kurve oma pool tunnikest. taustaks mängis kohaliku kollektiivi (Cheap Fakes) CD, tripp algas selle lauluga. mõõnnuuusss!!! soovitan teilegi seda bändi.


see oli seiklus :) loksusime kuudis, kohele jõudes vaatas ryan auto üle, ei sobinud. õli lekkis ja muud probleemid. väga kahju oli. aga samas, kui me oleks ilma temata läinud ja vaadanud, et "oi näe kena sinine auto. päris suur ka, mahutab kindlasti me kohvrid ära. müüja ütles, et väga hea auto on ja kõik on korras", siis oleksime halva diiili teinud. pole mõtet kurvastada. uus auto on parem :)



väike video meie kuudis sõitmisest:


koju jõudes hakkasime söömaa. peagi saabusid igaõhtused külalised opossum koos pojaga. nagu kaks kassi, kui siin sarnasust püüda leida. nina ja saba on siiski teistsugused. ryan andis neile rosinasaia ja see maitses neile. minu loomalistis on nüüd ka opossum. kes järgmiseks? :D




meil on väga vedanud oma host'iga. oma vabast ajast viitsib meiega nii palju tegeleda. vastutasuks küpsetame talle homme hommikusöögiks pannkooke. see pole aga kõik, kuuldavasti on ryanil meile ka pühapäevaks üks plaan välja pakutud, aga sellest juba järgmises postituses.

1 kommentaar:

  1. Kas Ryanit osatäitja on Eliah Wood? http://www.youtube.com/watch?v=222uHF53pgo ?

    VastaKustuta