reede, 6. november 2015

723 days in Australia

Paljud inimesed on huvi tundnud, kuhu ma kadunud olen ja miks ma enam ei kirjuta. Ma pole kusagile kadunud ja mul läheb hästi. Mul on lihtsalt hullupööraselt kiire olnud ja nii palju asju teha, et blogi kirjutamine pole meeldegi tulnud.

Pärast kaevandusest lahkumist töötasin ma 7 nädalat väikses Goondiwindi linnas, kuni mul kopa ette viskas, kuna see on nii kaugel kõigest ja otsisin omale töö Gayndahis, kus ma nüüd elan ja töötan ja rahul olen. Kirjutan kõigest sellest pikemalt varsti kui lõpuks mõne vaba tunni enda ellu saan :)

Viimased kaks kuud on mulle aga väga meenutanud minu bakalaureuse lõpetamise perioodi, kus ma varahommikust keskööni bakatööd kirjutasin ja samal ajal tööl käisin ja kõik õigeks ajaks valmis pidi saama. Ainult et siin Austraalias olen ma bakatööd asemel igasugu muid asju kirjutanud ja sadu pabereid täitnud, et enda viisat pikendada. Immigratsiooni agendist on tänaseks saanud mu igapäevane kirjasõber.

Eks näis, kuidas uue viisaga läheb,  aga tundub et seitsme päeva pärast ma Eestisse veel tulema ei pea!
Aga eks üsna pea tulen,  nii et ärge mind veel ära unustage eesti sõbrad ja tuttavad.

Hetkel olen Victoria osariigis. Istun autos, sõidame mööda imelist Great Ocean Roadi järgmisse osariiki nimega South Australia, linna nimega Mount Gambier,  kuhu olen oodatud tähistama Tomi ja Jilli abiellumist. Minu teine pulm Austraalias juba! :) Ma pole kunagi South Austraalias käinud ja olen väga põnevil sellepärast.

Mõned fotod, mida olen eile-täna teel olles teinud.






1 kommentaar:

  1. Tore kuulda, et kõik hästi on! Ootan huviga uut postitust ;)

    VastaKustuta