teisipäev, 10. juuni 2014

reisile vol 2!

ülimalt huvitav nädalavahetus seljataga. nimelt toimus gayndahis möödunud nädalavahetusel üritus nimega COUNTRY SHINDIG! pole ammu nii lõbus olnud.

palju erinevaid country-üritusi, eredaimad neist dresseeritud veiste show, races  ehk hobuste võiduajamine, kust ei puudunud kihlveod ja üleslöödud inimesed.. ning nädalavahetuse lõpetas väga meeleolukas üritus pubis, kuhu oli kohale toodud mechanical bull ehk see rodeo pull, mis eestiski üritustel vahel on. käisin isegi kaks korda pulli peal ja nalja oi kui palju. lisaks palju teisi meeleolukaid üritusi.




minu kihlveo pilet. minu väljavalitus hobune võitis ka! lucky me! 

dresscode

igasugused jubinad ja kaabud  peas olid peaaegu et kohustuslikud



ehk teinekord räägin sellest nädalavahetusest pikemalt. hetkel aga pean pakkima, sest meil farmis algas täna peaaegu paarinädalane puhkus ja sellepuhul lähen homme reisile.
gayndahist autoga brisbane'i, sealt lennukiga cairns'i. ja seal on kindlasti palju, mida teha! suur vallrahu (great barrier reef) kõigepealt ja veel paljupalju muud ilusat. edasi airlie beachile, mis peaks meenutama mu lemmiklinna byron bayd, ainult et on tunduvalt väiksem. eks näha ole. loodan, et ilm on soe ja see puhkust ei sega, sest austraalias siiski talv hetkel. aga vähemalt cairnsis lubas iga päev 28 kraadi ringis, niiet vast päris ära ei külmu.

head reisi mulle!!!!




kantri-nädalavahetust meenutades kantrimussi ka: https://www.youtube.com/watch?v=4APfLNbdao4

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar